Weinig les, wel een diploma met Fabius MBO opleidingen

Bij Fabius MBO opleidingen haal je een mbo diploma zonder dat je iedere dag naar de klas moet. Je bent maar één keer per week in de klas. Die les duurt dan wel meteen drie uur. Daarnaast hoef je alleen maar huiswerk te maken en zo haal je aan het eind van de opleiding je diploma. Dat diploma is gecertificeerd en staat dus heel mooi op je cv, welke opleiding je ook volgt. Er zijn namelijk allerlei verschillende opleidingen te volgen bij Fabius MBO opleidingen. Je vindt ze allemaal op de website.

Welke opleidingen?

Fabius MBO opleidingen richten zich met name op kantoorwerkzaamheden. Receptie, administratie en boekhouding bijvoorbeeld. Ook meer commerciële functies en klantgerichte functies zijn te vinden bij Fabius MBO opleidingen, bijvoorbeeld verkoopmedewerker of klantenservicemedewerker. Bekijk het aanbod van Fabius MBO opleidingen om te zien of er iets voor je bij zit. Het voordeel van Fabius MBO opleidingen, behalve dat je maar één les per week hebt, is dat het slagingspercentage hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. Zo heb je meer zekerheid dat je je diploma behaalt bij Fabius MBO opleidingen.

Overal in Nederland te volgen

Bovendien heeft Fabius MBO opleidingen locaties over heel Nederland. Waar andere opleidingen of instanties vaak in de randstad zitten of maar op één locatie, kun je Fabius MBO opleidingen bijna overal wel volgen. Op de pagina van de opleiding van jouw voorkeur kun je zien wanneer die opleiding start bij alle locaties, dus ook de locatie bij jou in de buurt. Zo weet je ook meteen op welke dag je les zal zijn. En je kunt je natuurlijk meteen aanmelden voor Fabius MBO opleidingen via de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *