23 januari 2022

Ouderwetse server zorgt voor ouderwetse problemen

2 min read

De problemen die gelden voor alle systemen komen vaak door een verouderde server. Het is dus goed nieuws dat er dag en nacht wordt gewerkt aan nieuwe servers. Zij zijn niet in de mogelijkheid om ons te helpen met nieuwere versies voordat de servers zijn gemaakt. Het reserveringssysteem vergaderzalen moet ook altijd voorzien worden van een nieuwe server. De versie van het huidige reserveringssysteem vergaderzalen is nog niet goed genoeg voor het snelle gebruik. Er wordt dus gekeken waanneer de nieuwe servers hier een keuze in kunnen maken. Alleen op die manier wordt het interessant voor de server.

De servers voor het reserveringssysteem vergaderzalen

De serverkosten voor het reserveringssysteem vergaderzalen zijn best duur om naar een nieuwe server over te zetten. De kosten lopen vaak op doordat het een grote transactie is. Je moet namelijk ook geduld hebben op de groei van de server. Wij zien steeds meer mensen die het er niet mee eens zijn om zich in te leven en te begrijpen wat de server nu eigenlijk doet. Wij worden dus ook steeds herinnerd aan de fouten van het huidige reserveringssysteem vergaderzalen. Omdat deze nog niet goed werkt kunnen wij ook niet optimaal de klanten helpen. Zij blijven namelijk klagen over het systeem.

Snelle upgrade van de servers

Er wordt ook gekeken naar een nieuwe oplossing om deze zo snel mogelijk naar een nieuw niveau te tillen. Wij worden dus ook steeds meer gezien als een bedrijf die er voor zorgt dat er mogelijkheden zijn voor dit project. Je moet iets meer geld investeren maar het maakt het wel mogelijk om er meer uit te halen. Zo wordt jij als ondernemer ook veel beter en kun je veel sneller schakelen. Wij zien dit dus ook groeien bij ons binnen het bedrijf. Snel handelen, kost meer geld maar levert ook meer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *