30 november 2021

Opmaken in de slaapkamer

2 min read

De gemiddelde vrouw heeft meer borstels, kammen en andere dingetjes dan de man om zich in de ochtend op te maken of klaar te maken om weg te gaan naar werk. Vaak staan deze in de badkamer, maar na een aantal gezinsleden die de douche hebben gebruikt is het niet eenvoudig om het kastje nog te gebruiken. De spiegel is beslagen, spullen zijn vochtig en je moet je haasten omdat er nog anderen in de badkamer moeten zijn. Met de kaptafel van perfecthomeshop.eu is dit voorgoed verleden tijd.

kaptafel

Inclusief spiegel

De kaptafel is van een compact formaat en wit van kleur, daarom past deze in ieder interieur. Een modern en strak uiterlijk, voorzien van een spiegel die je op twee manieren op kunt hangen. Kwastjes, borstels en penselen om je op te maken kun je opbergen in één van de twee lades die de kaptafel bezit. De spiegel is zowel horizontaal als verticaal op te hangen, naar eigen wens. Door de beperkte breedte van 115 cm is het meubel overal neer te zetten.

Luxe voor een betaalbare prijs

kaptafel

Met de kaptafel haal je een meubel in huis wat voor een elegante en verfijnde uitstraling in je slaapkamer zorgt. Mooi gelijnd, twee praktische laden en een prachtige spiegel maken de tafel compleet. Maak een eigen plekje om je eigen op te maken, in de ochtend geen dringen meer in de badkamer. De tafel is slechts 40 cm diep, neemt dus niet veel ruimte in beslag maar biedt wel voldoende ruimte voor al je spulletjes. Maak nu een eind aan die ergernis van de badkamer met deze mooie praktische tafel.