Inspiratie voor een landelijke keuken met eiland bij I-KOOK

  • door
landelijke keuken met eiland

Ik woon op een boerderij en daarom wilde ik graag een landelijke keuken met eiland. Een keuken in deze stijl past namelijk perfect bij de rest van mijn interieur! De keuken is een belangrijke plek in mijn huis en daarom heb ik veel moeite gedaan om een mooie keuken uit te zoeken. Zo heb ik op de website van I-KOOK rondgekeken en daarnaast ben ik ook langs de showroom van deze prachtige keukenwinkel geweest.

Geweldige keukencoach

landelijke keuken met eiland

Bij I-KOOK ben ik geholpen door een geweldige keukencoach. Hij was heel aardig en gaf me goed advies. Ik kon door het grote aanbod namelijk niet kiezen en toen hebben we er samen veel over gepraat. Zijn informatie, advies en inzichten maakte het me een stuk makkelijker om te kiezen. Zo wist ik eerst niet goed welke inbouwapparatuur ik wel of niet wilde aanschaffen, maar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik erg vaak in de keuken sta en een vaatwasser en twee ovens weleens handig zouden zijn. Uiteindelijk ben ik voor een witte landelijke keuken met eiland gegaan, omdat de rest van mijn interieur ook wit is. Heb jij ook hulp nodig bij het kiezen van een mooie keuken? Maak dan snel een afspraak om langs te komen bij de showroom van I-KOOK!