23 januari 2022

Geniet van ruimte en natuur

2 min read
Vakantie Groningen

Ga je naar Groningen dan ben je misschien een liefhebber van rust en natuur, want daar staat de stad in het verre noordoosten van Nederland om bekend. De bevolking is nuchter en staat met beide benen op de grond, een vakantie Groningen betekent vakantie in een van de rustigste regio’s die Nederland kent. Prachtige uitgestrekte natuurgebieden die zeer rustig zijn, zeehonden kijken in Pieterburen of pak de fiets en fiets door de mooie ongerepte natuur.

Vakantie Groningen

Bruisend Groningen

Een vakantie Groningen is niet alleen voor oudere mensen, steeds vaker bezoeken jonge mensen de stad. De studenten zorgen ervoor dat er genoeg te beleven is in het centrum, een rijk cultureel aanbod en je kunt er tot diep in de nacht lekker stappen. Perfect voor een leuke stedentrip, National Park Lauwersmeer is voor de liefhebbers van water. In deze omgeving bevinden zich ook twee vakantieparken waar je naartoe kunt gaan tijdens je vakantie. Op het platteland vind je leuke campings om te verblijven of vrijstaande huisjes.

Mooiste dorp van Nederland

Wanneer je kiest voor een vakantie Groningen dan kun je niet om het dorp Winsum heen, tot mooiste dorp verkozen in 2020. Schitterende panden, genoeg winkels, horeca aanbod is uitstekend en een leuk gemoedelijk centrum. De twee bruggen in het dorp zijn echt schitterend om te zien, en handig om foto’s vanaf te maken. Appingedam ziet eruit als een echt dorpje, leuke aparte huisjes met een uitbouw uit de huizen. De boetiek winkels zijn leuk om een middagje te winkelen en tegelijkertijd het dorpje te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *