30 november 2021

Geen extra geld over? Zoek een energieleverancier zonder waarborgsom

1 min read
energieleverancier zonder waarborgsom

Het is eigenlijk niet meer van deze tijd, een waarborgsom. Het is dan ook niet gek dat veel consumenten helemaal geen zin om hebben om dat bedrag te betalen. Zoek jij een energieleverancier zonder waarborgsom? Ze bestaan, al is het soms lastig om ze te vinden.

Onterecht geld vragen

energieleverancier zonder waarborgsom

Sommige energieleveranciers moet je echt goed in de gaten houden. Je moet checken of ze zich wel aan de regels houden. Er wordt namelijk vaak een waarborgsom gevraagd door een energieleverancier terwijl dat eigenlijk helemaal niet mag. Het lastige hiervan is dat jij vaak helemaal niet de tijd en moeite erin kan en wil steken om dit zelf uit te zoeken. Gelukkig zijn er ook tussenpersonen die dit voor je uit kunnen zoeken. Ze zorgen dat jij terecht komt bij een energieleverancier zonder waarborgsom.

Als je wordt afgesloten

Wordt jouw energie binnenkort afgesloten? Dat maakt het geheel nog moeilijker en vaak ga je juist dan in zee met een partij die een waarborgsom vraagt. Maar laat dit je niet nog een keer overkomen! Zoek een goede tussenpersoon om je te helpen in het zoeken en afsluiten bij een nieuwe leverancier.