Een douglas tuinschuurtje online bestellen

douglas tuinschuurtje

Douglas is een prachtige houtsoort die door velen wordt geroemd om de chique uitstraling. Douglas wordt dan ook veel gebruikt in tuinen om een luxe look te realiseren. Met een douglas tuinschuurtje maak je van een praktisch maar vaak weinig bijzonder item in je tuin ineens een echte blikvanger waar je bezoek het nog dagen over zal hebben. 

Chique en duurzaam

douglas tuinschuurtje

Douglas doet denken aan Finse sauna’s of luxe resorts. Het is een houtsoort die zeer duurzaam is dus vervangen is niet vaak nodig. Met een douglas tuinschuurtje doe je jaren. Sterker nog: de kans is groot dat het huisje niet vervangen hoeft te worden voor je verhuist. Daarnaast is douglas een materiaal dat luxe en allure geeft aan een tuin. Het is een houtsoort die een plekje verdient in elke tuin, ongeacht de stijl en inrichting.

Online of in de winkel?

Je kunt zo’n tuinhuisje natuurlijk volledig bouwen maar er zijn ook kant-en-klare versies van te koop. Een tuinhuisje dat al voor je gemaakt is kost misschien iets meer maar het scheelt je ook een hoop tijd en frustratie. Als je online jouw douglas tuinschuurtje uitkiest, dan kun je ook nog vaak precies de specificaties opgeven die jij verlangt.